Анонс: Відкриття "Музею виборчого трешу" у Харкові

Фото: Анонс: Відкриття "Музею виборчого трешу" у Харкові

17 серпня о 13.00 у Харкові (площа Свободи, 5, UA: Харків) відбудеться відкриття виставки “Музей виборчого трешу”, де будуть представлені зразки підкупу виборців, політичної реклами та чорного піару від 90-х і донині

Виставка триватиме місяць. Її організовує Рух ЧЕСНО за підтримки UA: Суспільне мовлення.

У відкритті візьмуть участь аналітикиня Руху ЧЕСНО у Харкові Олександра Щукіна, продюсерка Харківської філії Суспільного Ганна Силаєва та координатор спостереження за виборами у Харківській області від Громадянської мережі ОПОРА Микола Зінченко.

Важливо! Ми дотримуємось карантинних норм, тому просимо зареєструватися: https://forms.gle/xD5Kooc443v7KgBz8

Контактна особа: +38098 543 03 02 (Ірина)

Довідка:

«Музей виборчого трешу» — виставка, організована ЧЕСНО спільно із Національним музеєм історії України та спецпроєктом “Вибори вибори” у Києві влітку 2019 року. У 2020 році відкриття оновлених виставок презентують у приміщеннях філій Суспільного в Одесі, Харкові, Сумах, Черкасах, Житомирі, Кропивницькому, Херсоні та Чернівцях. 

 Рух ЧЕСНО – ініціатива із прозорості та підзвітності політиків, що виникла у 2011 році. Сьогодні громадська організація “Рух ЧЕСНО” моніторить діяльність парламенту і місцевих рад, політичні фінанси та виборчий процес, а також втілює освітні проєкти.

Проєкт «Музей виборчого трешу» втілює Рух ЧЕСНО разом із Суспільним за підтримки Програми МАТРА Посольства Королівства Нідерландів в Україні та Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні, а також Комітету виборців України


[[ action.title ]]

[[ action.description ]]

[[ action.button ]]