Галина Герега: з "добром" до людей!

Фото: Галина Герега: з "добром" до людей!

Київські чиновники - кандидати у народні депутати розпочали роздачу "пайків" киянам. Про один з таких випадків на своїй сторінці в мережі Facebook написав приватний підприємець Юрій Андреєв.

Згідно з статтею 70  Закону "Про вибори народних депутатів України" кандидати у депутати мають право розпочати свою передвиборну агітацію з дня  "з дня, наступного за днем прийняття виборчою комісією рішення про реєстрацію кандидатів у депутати".

Очевидно, для більшості кандидатів цей закон не є нормою, тому вже зараз практично у всіх регіонах України громадяни отримують різного виду "соціальну допомогу" від потенційних кандидатів у депутати. Звичайно, соціальна турбота майбутнього кандидата поширюється виключно у межах відповідного виборчого округу. 

Не виключенням стали й деякі очільники столиці — наприклад, секретар Київради, Галина Герега (а за сумісництвом власниця мережі будівельних гіпермаркетів "Епіцентр"), "допомагає" частині жителів Деснянського та Дніпровського районів (виборчий округ №215), роздаючи фірмові продовольчі пакети, до якладу яких входять цукор, рис, борошно, цукерки, печиво, рибні консерви, згущене молоко, блокнотик та ручка, а також, несподівано, брошура "З добром до людей" з фото пані Гереги.

У зв’язку з цим варто нагадати, що, згідно з методологією руху ЧЕСНО, навіть непрямий підкуп виборців, зокрема, розповсюдження серед потенційних виборців продуктових наборів навіть до початку офіційної виборчої кампанії  вважається причетністю до корупції. 


[[ action.title ]]

[[ action.description ]]

[[ action.button ]]