Рух ЧЕСНО презентує в Рівному громадський аудит чинних нардепів

Фото: Рух ЧЕСНО презентує в Рівному громадський аудит чинних нардепів

30 липня (понеділок) о 15:30 розпочнеться презентація результатів незалежного дослідження чинних народних депутатів з Рівненщини та нового інструменту - ЧЕСНОМЕТРА. Також відбудеться дискусія щодо якості майбутнього Парламенту за участі експертів та представників політичних партій.

Презентація відбудеться в Рівненській обласній бібліотеці за адресою: пл. Короленка, 6 Презентувати результати моніторингу чинних народних депутатів та ЧЕСНОМЕТРУ, відповідати на гострі запитання від журналістів та політиків будуть: Примак Віталій (Голова освітньої служби РММГО “Фундація Регіональних Ініціатив”) та Бобровська Соломія (громадський діяч).

Про принципи Руху та виклики які постали перед ним після оприлюднення результатів громадського аудиту депутатів розповість Голова "Центр.ua" Олег Рибачук. На захід запрошені експерти які прокоментують методологію та результати громадського аудиту: Юрій Пасочник (Проектний-менеджер Волинського Ресурсного Центру) та Сидорець Олексій (політолог, Голова Правління Рівненської міської молодіжної громадської організації “Фундація Регіональних Ініціатив”).

Під час зустрічі учасники Громадянського руху ЧЕСНО представлять результати першого етапу громадського аудиту кандидатів у депутати. Завдяки новітньому он-лайн інструменту – ЧЕСНОМЕТРУ – кожен виборець зможе ознайомитися з профайлами чинних депутатів щодо їх відповідності критеріям ЧЕСНО. Наступним етапом буде аналіз потенційних мажоритарних кандидатів до ВРУ по всій країні.

За додатковою інформацією звертайтесь до Координатора Руху ЧЕСНО на Рівненщині Примак Віталій 09735022281, [email protected]


[[ action.title ]]

[[ action.description ]]

[[ action.button ]]