Громадськості Луганська представили дослідження партійних списків

Фото: Громадськості Луганська представили дослідження партійних списків

4 жовтня Громадянський рух ЧЕСНО презентував у Луганську результати аналізу партійних списків. Відповідь на запитання "Хто йде в Верховну Раду за списками" зацікавила понад 40 представників медіа та громадськості Луганщини, котрі відвідали презентацію.

Крім результатів дослідження партійних списків у Луганську координатор ЧЕСНО в Луганську також надав журналістам інформацію стосовно представників Лууганщини в списках шести партій, котрі мають шанси пройти в новий парламент.




Представників луганських медіа крім результатів дослідження списків цікавили також питання політичного майбутнього нової Верховної Ради та продовження роботи руху ЧЕСНО після виборів.

Відповідаючи на ці питання, один із ідеологів руху ЧЕСНО Олег Рибачук відзначив: "Після виборів почнеться якраз найцікавіше. Вже зараз під тиском громадськості, і, зокрема, руху ЧЕСНО політичні партії беруть на себе зобов’язання стосовно своєї поведінки в новому парламенті. Це, зокрема, стосується і особистого голосування. А ЧЕСНО слідкуватиме за тим, як ці зобов’язання будуть виконуватись".


[[ action.title ]]

[[ action.description ]]

[[ action.button ]]