Проти ВО "Батьківщина" виділено сотні мільйноів гривень - Яценюк. ВІДЕО

Фото: Проти ВО "Батьківщина" виділено сотні мільйноів гривень - Яценюк. ВІДЕО

На прохання кореспондента ЧЕСНО в парламенті прокоментувати вихід з його фракції ще двох народних депутатів, лідер фракції ВО "Батьківщина" народний депутат Арсеній Яценюк повідомив, що на протидію ВО "Батьківщина" влада виділила сотні мільйонів доларів.

"Бюджет проти "Батьківщини", виділений Януковичем та його командою, це вже не десятки, а сотні мільйонів гривень" - заявив лідер фракції "Батьківщина".

На запитання кореспондента, хто ж підбирав людей, що пройшли у парламент під прапорами ВО "Батьківщина", Арсеній Яценюк відповів, що "їх підбирав кожен керівник партійної організації".

Нагадаємо, учора на прес-конференції опозиційні депутати заявили, що за вихід з фракції "Батьківщина" або за голосування разом з провладною більшістю по ключових економічних питаннях їм пропонували від 3 до 5 мільйон гривень.

6 червня народні депутати В'ячеслав Кутовий і Володимир Купчак вийшли з фракції "Батьківщина".

 

Ще раніше ЗМІ писали про 6 тушок у Верховній Раді - батька та сина Табалових, які після проходження в парламент не вступили в фракцію "Батьківщина", та ще чотирьох депутатів, що вийшли з фракції у день "виїзного засідання" - Олега Канівця, Немилостивого Віталія, Ігоря Скосара та Романа Стаднійчука.


[[ action.title ]]

[[ action.description ]]

[[ action.button ]]