Уточнена інформація щодо депутата Запорізької міської ради Елліни Позднякової-Кірбят’євої

Пані Позднякова-Кірбят`єва не є кандидатом на відкликання за результатом моніторингу відвідування засідань комісій.

Депутат Запорізької міської ради Елліна Позднякова-Кірбят`єва, яка, згідно з дослідженням руху ЧЕСНО потрапила до кандидатів на відкликання за підсумками відвідування сесій та комісій у 2014 році,  повідомила ЧЕСНО про те, що у даному дослідженні  не було враховано той факт, що депутат в липні 2014 року перейшла з комісії з гуманітарних питань до комісії з життєзабезпечення міста, відповідно, не могла відвідувати усі засідання комісії з гуманітарних питань протягом року. Нажаль, першопочатково міська рада не надала руху ЧЕСНО інформацію про перехід депутатки до іншої комісії:

Позд1.png

Поздн_2014_2.jpg

Однак, на прохання уточнити інформацію, міська рада надіслала коректну інформацію про відвідування Поздняковою-Кірбят`євої комісії, в яку депутат перейшла в середині року.

Поздн_3.png

Таким чином, Позднякова-Кірбят`єва не є кандидатом на відкликання за результатом моніторингу відвідування засідань комісій. Однак за даними, наданими радою, залишається кандидатом на відкликання через пропуски сесійних засідань у 2014 році. З 11 сесійних міської ради депутат у 2014 році пропустила 6, що становить більше 50% засідань.  


[[ action.title ]]

[[ action.description ]]

[[ action.button ]]