Здати зрадника

Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Пряхін Володимир Володимирович
Фото: Пряхін Володимир

Пряхін Володимир Володимирович

Рік народження: 1965

Фігурант Реєстру зрадників

Опис політика

Кандидат в нардепи від  Блоку Держава - Трудовий Союз"

У 2023 році Володимир Пряхін за даними цик росії балотувався на псевдовиборах від Комуністичної партії рф на Донеччині. Обіймав посаду завідуючого відділом пропаганди.

У 2021 році Пряхіна затримала СБУ, він підозрювався у посяганні на територіальну цілісність та недоторканність України, а також створення терористичної організації. Проте він втік на окуповану територію під приводом "хвороби матері".

З 2014 по 2016 рік обіймав посаду “заступника міністра інформації” "днр". За даними правоохоронців Пряхін публічно  активно пропагував політико-територіальну інтеграцію тимчасово окупованих територій Донбасу з Росією й агітував голосувати за них на псевдовиборах.

Згодом Володимир Пряхін повернувся на підконтрольну Україні територію поза встановленими пунктами пропуску. У Києві, за даними слідства, він працював  "політтехнологом і піарником проросійських громадсько-політичних структур".

У 2006 році невдало балотувався до Верховної Ради України від  Блоку Держава - Трудовий Союз". Згодом був виключений з виборчих списків. На той час обіймав посаду керуючого Української філії Інституту країн СНД.

У 1983 році завершив Технічне училище Донецька.

Народився 17.01.1965 року в Донецьку.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу