Здати зрадника

Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Трегуб Володимир Олегович
Фото: Трегуб Володимир

Трегуб Володимир Олегович

Рік народження: 1981

Фігурант Реєстру зрадників

Опис політика

Колишній депутат з Криму, податковий інспектор.

Замах на суверенітет та територіальну цілісність України. 

21 вересня 2022 року СБУ повідомила про підозру в колабораційній діяльності Володимиру Трегубу - так званому міністру внутрішньої політики, інформації та зв'язку в тимчасово окупованому Криму. 

СБУ заявляє, що Трегуб причетний до незаконного вивезення українського зерна з тимчасово окупованих територій України. Також він нав'язував місцевим кремлівську пропаганду та закликав вступати до лав псевдодержавних утворень та окупаційних угруповань рф. 

Трегуб входить до найближчого оточення "голови" окупованого Криму Аксьонова та був призначений на "посаду" вже після повномасштабного вторгнення. "Міністр" активно підтримує збройну агресію рф проти України.

Наразі йому оголошено підозру в колабораційній діяльності та вирішується питання щодо оголошення його у розшук. 

З листопада 2019 року Трегуб обіймав посаду "голови" адміністрації Совєтського району, якою фактично керував з 2014 року до жовтня 2019-го, поперемінно "обіймаючи" посади голови та виконувача обов'язків голови.

У 2014 році підтримав захоплення півострова країною-агресором. За це окупаційна влада призначила його керівником місцевої "адміністрації" Совєтського району.

У 2010 року обраний депутатом Совєтської селищної ради від Партії регіонів

З 2007 року до 2014 року обіймав посади завідувача юридичного сектору, старшого державного податкового інспектора, заступника начальника — начальника Совєтського відділення Феодосійської об'єднаної податкової інспекції Податкової служби Республіки Крим.

У 2004-2006 рр. проходив службу у податковій міліції Державної податкової адміністрації Автономної Республіки Крим.

Освіта вища.

Закінчив у 2003 році Таврійський національний університет ім. В. І. Вернадського за спеціальністю правознавство, у 2013 році Одеський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління за Президента України за спеціальністю державне управління з присвоєнням кваліфікації магістр державного управління.

Фігурант бази "Миротворець".

Народився 29 березня 1981 року у смт. Совєтський, Совєтського району, АР Крим.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу