Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Романович Дмитро

Романович Дмитро Олегович

Рік народження: 1982

Опис політика

У 2019 році балотувався до Верховної Ради 9 скликання від партії “Голос” (№33 у списку). У листопаді того ж року ЦВК скасувала його реєстрацію канидатом за власною заявою.

Співзасновник і керівник ГО “Центр сприяння реформам”. Був активістом “Реанімаційного пакету реформ”.

У 2015-2017 роках був радником міністра економічного розвитку і торгівлі України на громадських засадах. У 2014 році балотувався до Київської міської ради від партії “Демократичний Альянс” (№26 у списку).

Був проектним менеджером Національної ради реформ та Офісу реформ при Кабінеті Міністрів, займався питаннями бізнес-клімату, дерегуляції та технічного регулювання.

Працював старшим консультантом в “ЄБРР”, членом ради директорів “ВостокФінансГруп”, був керівником аналітичному департаменту “Фенікс Капітал".

У 2008 році - інвестиційний банкір у “Конкорд Капітал”. Також працював керівником аналітичного відділу в “УкрСиббанк” та фінансовим аналітиком у “SigmaBleyzer”.

Закінчив Харківський державний економічний університет за спеціальністю “Економічна кібернетика”. У 2017-2018 роках навчався у Стенфордському університеті (Каліфорнія, США). 

Освіта

  • Освіта
    Освітній рівень: освіта вища

    Балотування

    Дивитись більше про політика в інших джерелах

    Декларації
    Посіпаки
    Посіпаки-2
    Реєстр національних публічних діячів
    Гарна Хата
    Вони голосують для тебе
    Серпом по рейтингу